23. September 2022 Kunden

Klantenstatus verwijderen

Het verwijderen van klantenstatus vereiste eerst het bevrijden van alle klanten van de klantenstatus. De nieuwe verwijderingsdialoog migreert alle klanten naar een selecteerbare klantenstatus: Voor al uw locaties.