15. Juni 2022 Mitarbeiter

Medewerker verwijderen

Het verwijderen van medewerkers stelt u voor de uitdaging wat precies met de gegevens van de medewerker moet gebeuren. We hebben een nieuw dialoogvenster ontwikkeld dat u daarbij ondersteunt.

Wilt u de gegevens behouden of alle gegevens verwijderen? Nu kunt u kiezen of de medewerker moet worden toegewezen aan de categorie "Vertrokken" of uit de kalender moet verdwijnen. Opmerking: U kunt verwijderde medewerkers via onze ondersteuning opnieuw laten herstellen.